Rimmel lasting finish by Kate ruž za usne- nijansa 05

utorak, travnja 18, 2017




Jedan od noviteta među ruževima kod mene je Rimmel by Kate (crno pakiranje). 
Budući da sam veliki fan Rimmel ruževa, očekivanja su mi velika. Ruževi su im dosta kvalitetni i logično je da se očekuje isto kroz sve linije ruževa koje izdaju. 


Ruž dolazi u crnom plastičnom pakiranju sa stabilnim čepom, neće vam stvarati probleme u kozmetičkoj torbici. Na vrhu ruža se nalazi Rimmel logo, a po sredini ruža je otiskan naziv brenda koji nije toliko uočljiv budući da je crne boje kao i samo pakiranje ruža. Po čepu je crvenom nijansom ispisano ime Kate. Na dnu pakiranja se nalazi etiketa sa nazivom linije ruža i brojem nijanse. 


Također, po strani ruža se nalazi etiketa sa osnovnim informacijama poput: 
Količina: 4 grama
Rok valjanosti: 30 mjeseci od otvaranja
Made in: England.
Kod nas se može naći u Dm-u po cijeni od oko 40-ak kuna. 



Iz lasting finish linije sam kupila nijansu broj 05.
Riječ je o vrlo suptilnoj pink nijansi sa berry podtonom. Nijansa je pravi kameleon, budući da na slikama izgleda vrlo pink dok na meni (iz daljine) djeluje vrlo tamnije, berry red. Unatoč
 poteškoćama definiranja same nijanse, ne može se osporiti njezina ljepota. 


Tekstura ruža je iznimno lagana, klizeća i kremasta. finiš koji ruž ostavlja na usnama je polumat sa glossy efektom. Točnije,ruž sadrži minimalnu količinu sjajnih čestica i one dolaze do izražaja prilikom izlaganja suncu. 
Isto tako, moram vam spomenuti miris ovog ruža koji je toliko sladak i prekrasan da ćete se jedva suzdržati da ga ne "pojedete". Mene osobno podsjeća na Haribo gumene bombone od jagode. 


Ruž se ne urezuje u brazdice na usnama niti isušuje usne. Vrlo je lagan i njegujuć pa ga nećete niti osjetiti na usnama. Jako je sličan pigmentiranim balzamima za usne, samo s boljom pigmentacijom. Inače, Rimmel ruževi su mi vjerojatno jedni od najboljih povodom pitanja hidratacije i neisušivanja  usana.
Što se tiče pigmentacije, ruž je stvarno vrlo pigmentiran. Jedan sloj je dovoljan za potpunu prekrivenost usana. Može se nadograđivati i uz nadogradnju ruž dobiva na dubini intenziteta nijanse. S jednim slojem izgleda vrlo suptilno i casual, dok sa dva ili više- berry red. 


Budući da zbog lagane teksture ruž zna malo pobjeći preko ruba usana, a prilikom konzumacije pića se preslikava na čaše, trajnost mu nije najbolja. Jelo neće preživjeti. Budući da je ovo lasting finish linija ruža, povodom pitanja trajnosti definitivno su fulali čitavu priču. 

Unatoč tome što ovaj ruž ne opravdava naziv linije ruževa iz koje potiče, sve druge karakteristike su mu odlične i to je upravo ono što i očekujem od Rimmel ruževa. 

Jeste li slučajno isprobale ovu liniju i imate li koju nijansu za preporučiti?

Kissi kissi
G








You Might Also Like

1 komentari

  1. Imam ovu nijansu ruža i obožavam je. Dobro si napisala, nijansa je pravi kameleon ;)
    Na meni je tamnija i super mi je zamjena za dnevni crveni ruž

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images